fbpx

Konfirmationsgaver 2024

Det er den tid, hvor årets studenter går ind i de voksnes rækker. En konfirmation vil få mange også stå som den første store fest, som er konfirmandens helt egen. Gæsterne ankommer i pænt tøj, der er indslag og flotte taler og kvaliteten af maden er ofte helt i top. Med til alt dette hører naturligvis en flot gave, som konfirmanden skal åbne ved det store, flotte gavebord.

Men hvad giver man egentlig til en dreng eller pige, der skal konfirmeres? Der er mange muligheder, og vi har samlet vores bud herunder.

×
Vis kun produkter
på tilbud

Kategori

Sorter resultater

Indeholder affiliate links | Sorteringsrækkefølgen kan være påvirket af vores kommission

På tilbud

Gave til konfirmanden 2024

Er du inviteret til konfirmation i 2021? Så skal du selvfølgelig have en gave med. Til at starte med skal det siges, at forventningerne til en gave ikke nødvendigvis er større til en konfirmation end til en fødselsdagsfest, men mange vælger at gøre lidt ekstra ud af det, da det er den eneste fest af sin slags, som folk får lov at opleve. Vi ønsker naturligvis, at modtageren af enhver gang skal blive glad for den gave, som vi har fundet, så derfor bør du muligvis have dette med i tankerne.

Men hvad giver man egentlig til en konfirmand? Det er ikke nogen hemmelighed, at mange konfirmander ønsker sig penge. Dette er naturligvis også en god gave, da konfirmanden herved kan bruge pengene på lige præcis de ting, som vedkommende gerne vil. Nogle vil måske mene, at en pengegave er kedelig, men det behøver den slet ikke at være. Som i: Overhovedet ikke. Hvis du gerne vil give penge, men alligevel er lidt bange for, at det kan være lidt kedeligt, så kan du pifte din gave op og give pengene på en kreativ måde. Se eksempelvis denne artikel med en masse bud på, hvordan pengegaver også kan overrækkes.

Konfirmationsønsker

Skal du selv konfirmeres i 2021, men er helt tom for ønsker? Du går måske og tænker “Hvad kan man ønske sig i konfirmationsgave?”. Bare rolig. Du er helt sikkert ikke den eneste. At fylde en ønskeseddel kan ofte være lige så svært, som at få købt gaver til konfirmanden.

I vores gaveoversigt her på siden kan du se en masse bud på, hvad der kunne være af muligheder. Blandt konfirmationsønsker er følgende produkter også ofte populære

  • En ny computer
  • Nyt tøj
  • Nye sko/sneakers
  • Et nyt ur
  • Gamingudstyr
  • En ny iPhone
  • Et el løbehjul
  • Ny parfume
  • En iPad
  • En ny cykel

Listen kunne være meget længere, så slå endelig kreativiteten løs eller kig i vores oversigt øverst på siden.

Konfirmationsgave til ham

Skal du finde en gave til en konfirmand, skal du naturligvis tænke på, om det er en dreng eller en pige, der skal konfirmeres. Nogle af gaveidéerne kan selvfølgelig godt være de samme, men tænk lige over, hvad konfirmanden egentlig går op i, inden du bare vælger at købe det første og det bedste, som vil passe på en konfirmand.

Vi nævnte tidligere, at penge kan være en rigtig god gave, og dette er selvfølgelig en af de gaveidéer, som er interessant for både drenge og piger. Så penge kan sagtens fungere både som gave til ham og til hende.

Konfirmationsgave til hende

På samme måde som til drenge, så bør du også lige tænke over, hvad konfirmanden ønsker sig, inden du køber en gave til hende. Det er meget individuelt fra person til person, hvad de ønsker sig, så endnu engang henviser vi til oversigten øverst på siden, hvor du kan se vores forslag til, hvad man giver en konfirmand.