fbpx

Oplevelser i København

Bliv inspireret blandt vores mange forslag til oplevelser i København. Den danske hovedstad byder på en lang række af muligheder og du finder med stor sandsynlighed noget for enhver smag.

Se vores forslag og bliv inspireret til at finde den rette gave til en du holder af.

×
Vis kun produkter
på tilbud

Kategori

Sorter resultater

Indeholder affiliate links | Sorteringsrækkefølgen kan være påvirket af vores kommission

Vandreture kan sagtens være en gave

Tag dine nærmeste med på en rejse gennem Københavns charmerende gader og oplev byens rige historie på en unik vandretur.

En kyndig guide fører jer gennem skjulte perler, ikoniske seværdigheder og fortæller fascinerende historier undervejs. En oplevelse fyldt med grin, læring og en nyforbindelse med byen.

Gastronomisk forkælelse på michelin-niveau

For de madelskere, der sætter pris på en ekstraordinær kulinarisk oplevelse, er København hjemsted for flere Michelin-restauranter.

Lad dine smagsløg danse med sublim gastronomi, udsøgte smagsoplevelser og en atmosfære af luksus. En uforglemmelig aften, der vil vække sanserne og skabe minder for livet.

Giv en gave gennem kanalerne

Opdag København fra vandsiden på en afslappende kanalbådtur. Glid gennem de maleriske kanaler, mens I nyder byens arkitektur, historie og charme. Perfekt til par eller familier, der ønsker at se byen fra en ny vinkel og skabe smukke minder sammen.

Cocktail-, chokolade- eller flødebollekursus

At give et kursus kan sagtens være en god gave. Det at lære nyt kan af mange opfattes som en fantastisk gave – specielt hvis det er et kursus, I sammen kan tage afsted på.

København byder på masser af forskellige kurser, som I sammen kan tage afsted på og få nogle uforglemmelige minder sammen.